heja helger! finns bara en fredag och en lördag i veckan.

En vecka störde jag mig så innerligt på alla studenter som är söndercurlade av sina föräldrar och då är inkapabla att typ slänga sin tepåse/servetthög/bananskal i papperskorgen 1m bort. Detta porträtterade problemet exemplariskt.

Frulle någon dag. Spenat och gurka på lingongrova samt yoghurt med banan och hallon, nomnom.



En fredag förra helgen så besökte vi efter lite mat hos mig Solidaritet, woop! Dansade loss till Svengberg (hur kul är det inte att han heter det och är DJ, haha) och hade förbannat ont i fötterna efter mördarskor, rullade till donken och bytte skor och var hemma vid 4-snåret.


Laddade hela dagen inför ännu en utgång, denna gång på Magenta. Roligast hittills! Mickaela var hemma i stan en sväng och det gjorde ju inte saken sämre. Dansa, pausa och Yeah yeah wow wow spelades i en salig blandning med LMFAO, bra skit. Tog Julia under armen och åkte hem och drack resorb och åt makaroner med ketchup, sen ramlade Frida in och vi somnade i en hög.


Jag och Julia gottade oss i solen på söndagen med Vurmafrukost i solen, en promenad och lite fönstershopping samt ännu mer kaffe. Bra söndag!